Search
Levering 1-3 hverdage

Fragt: 39,-

Gratis levering ved køb over 499kr.
0

Din indkøbskurv er tom!

×

FAKTABOKS

 
  • Fragt 39 kr. ved køb under 500 DKK (til nærmeste pakkeshop)
  • Fragt til sverige 99 kr under 500 DKK (til nærmeste pakkeshop)
  • Sikker betaling
  • Varer kan afhentes i butik
  • Levering 1-3 hverdage
  • Levering til Sverige 2-4 hverdage 
  • Åben efter aftale - Ring 61391777
Sorter efter: Efter størrelse

Elodiee er et nyt og helt unikt tøjmærke vi har valgt og sælge - det er vores Esklusive serie og vi har valgt og have børne tøj i str. 62 - 98.

(Ikke alle styles fås i alle størrelser)

Vi har kun en i hver størrelse, så man skal være hurtig hvis man gerne eje sådan et lækkert stykke tøj.

LIDT OM ELODIEE:

Elodiee organic er et dansk brand grundlagt med en vision om at lave luksuriøst tøj i økologiske og bløde materialer til børn og kvinder. Bæredygtigt eksklusivt økologisk tøj med GOTS-certificering - den strengeste standard inden for økologiske tekstiler. 

Kollektionerne er designet i et tidløst og posh univers. Vores mål er at kombinere elegance og blødhed med en forståelse af børns følsomme krav til behageligt tøj - Hver style skal være let at tage  af og på og er designet til at give barnets fri bevægelighed - uden at gå på kompromis med kvalitet, stil og elegance. 

I vores kollektion til baby og børn finder du rompers, jumpsuits, playsuits og kjoler. Til kvinder har vi en kollektion med kjoler, jumpsuits og playsuits lavet af de samme økologiske og luksuriøse materialer som børnenes kollektion. Klassiske farver og smukke silhuetter og med muligheden for at lave et mini me outfit. 

Hos elodiee ønsker vi, at babyer, børn og kvinder har mulighed for at bære elegant og behageligt tøj lavet af bæredygtige og eksklusive materialer - Et naturligt og rent valg for vores børn og for de kvinder, der fødte dem. 

Økologisk standard og socialt ansvar 

Vi er et økologisk brand med GOTS-certificering. Global Organic Textile Standard (GOTS) er den førende internationale standard inden for økologisk produktion af tekstiler. Ved hjælp af en GOTS godkendt produktion sørger vi for, at de vigtigste krav til økologisk produktion og socialt ansvar overholdes - såsom: 

ingen giftige kemikalier

ingen børnearbejde

begrænset arbejdstid og kompensation for at arbejde mere end 8 timer om dagen

Rimelig løn og ferieaftale

Strenge krav til miljøaspekter

Retningslinjer for sundhed og sikkerhed

Et naturligt og rent valg 

Elodiee organic er mere end et fashion brand til børn og kvinder. For os er den økologiske del mere end bare et ord, derfor bruger vi kun GOTS-certificeret bomuld. 

Ordet “økologisk” bruges ofte i modebranchen i dag, og det accepteres at bruge ordet, så længe tøjet indeholder 5% økologisk materiale. Vi bruger den bedste organiske bomuld i vores kollektioner. GOTS-certificeringen garanterer, at 95% af den anvendte bomuld er 100% økologisk og opfylder alle aspekter af GOTS. 

Bomuld er et naturligt materiale, og vi er fan af alt det naturlige. Dette er også grunden til at vi bruger knapper lavet af kokosnød. Når det ikke er muligt for os at bruge naturlige materialer - f.eks. Knap- og lynlåse - sørger vi for, at disse ikke indeholder giftige kemikalier, og at de er nikkelfrie.