Search
Levering 1-3 hverdage

Fragt: 39,-

Gratis levering ved køb over 499kr.
0

Din indkøbskurv er tom!

×
Varenummer: 14352

Mininor falskesutter - passer til pigeonflasker WN

Mininor flaskesutter der passer til alle Mininor flasker og på Pigeon WN flasker. Flaskesutterne er designet med anti-kolikventil, der mindsker luftindtaget hos børn.Barnet sutter naturligt på flaskesutten, og kan anvende sin medfødte sutteevne, uden at det påvirker amningen – et godt valg hvis man både giver flaske og ammer sit barn.

Hos Mininor støtter vi amning, men indimellem kan det være nødvendigt, at supplere eller helt at foretrække sutteflaske til sit barn. Mødre der mader deres børn med sutteflaske, kan indimellem have dårlig samvittighed, fordi de ikke føler de ’slår til’, hvis amningen giver udfordringer.

Mininors råd: Det er vigtigere at dit barn har en glad mor, der giver sutteflaske, end en ulykkelig mor, der ammer.Mininor flaskesutter findes i 4 forskellige størrelser, som passer til alle Mininor flasker: 0m+, 2m+, 4m+ og 6m+. Aldersbestemmelsen på flaskesutten er vejledende.Flaskesutten vaskes i opvaskemiddel, og skylles grundigt herefter. Skoldes i kogende vand eller dampes i mikroovnssterilisator.

Vigtigt: Efterse altid flaskesutterne inden brug. Er der revner eller brud på materialet, skal flaskesutten kasseres.

49,95 DKK
 

Tip en ven

Felter markeret med * skal udfyldes

Send Nustil
×

Send et spørgsmål til dette produkt

Felter markeret med * skal udfyldes

Send
Telefontider alle ugens 7 dage

Tlf. 61 39 1777

09.30-17.30

09.30-14.00

×